Köszöntő

2010.05.15. 11:14

 Üdvözöllek! 

Elindult hát ez a blog is. Emberek milliói tombolnak most az utcán, s hajnalig tartó mulatozásba kezdenek a hír hallatán. Remélem te is bontasz egy üveg pezsgőt!
Ez persze csak vicc. Nem túl érdekfeszítő témájú lesz maga a blog. Versek, dalszövegek magam, s remélhetőleg a ti tollaitokból. Előrebocsátom, hogy vulgáris, politikai, vagy etnikai kérdésekkel foglalkozó verseket nem vagyok hajlandó kirakni! Az oldal célja kultúrált keretek között megosztani egymással verseink, vagy éppen dalszövegeink, melyek akár legbensőbb érzéseinkről is szólhatnak. Remélem azért így is akad majd néhány rendszeres látogatója az oldalnak. És persze olyanok is akadnak remélhetőleg, akik szerzeményeikkel színesítik a blogot. 

Röviden ennyi lett volna a bevezető. A mai naptól várom alkotásaitokat. Köszönöm.

Laccy93
 

A bejegyzés trackback címe:

https://enverseim.blog.hu/api/trackback/id/tr22003438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása